d i a 2 - t a c



Les primeres hores dels matins sempre són una mica més pesades 💤, tot i que, amb l'assignatura TAC, ho dissimula una mica, almenys per a mi que m'agrada molt aquest petit món digital.

L'altra sessió vam acabar amb un Kahoot i avui, hem començat amb un altre, però de diferent temàtica, aquest estava relacionat amb l'avaluació que vam realitzar sobre la "competència digital docent" per tal de saber si estàvem d'acord amb els resultats d'aquestes competències. Ho podíem haver esbrinat amb una pregunta i mans aixecades, però, recordem que estem en el segle XX, on se situen els 10 de cada 20 desenvolupaments tecnològics més importants. Per tant, fomentem les capacitats tecnològiques que corren per les nostres venes 💪.




Una vegada realitzat el Kahoot, vam revisar el blog que feia uns dies havíem creat per tal que tot estigués correcte. Seguidament, la Cristina ens va dir d'efectuar una tasca, que a tots, ens va deixar captivar. I quina tasca era? Doncs bé, molt senzill, fer-nos una Selfie en aquell mateix instant i durant cada dia de la setmana fins a nou setmanes, que és quan finalitzarà l'assignatura, un total de 63😨 (finalment van ser 50 aproximadament). 

Se'm va fer una mica estrany que una professora ens digués això, però a la vegada em va agradar, cada dia se'm fa més curiosa aquesta assignatura. I ja m'agrada la curiositat perquè tot el que és curiós, em causa interès, a vosaltres no?



A continuació, vam aprendre a crear-nos i utilitzar un Symbaloo, una eina on guardes els enllaços que més t'agraden o bé, que més utilitzes en una sola pàgina. Pràctic i eficaç, no creieu? Per veure un exemple, feu click! Hi trobareu el meu Symbaloo.

I per més informació, aneu a la primera reflexió o bé, en el següent enllaç → https://cie2aricr.blogspot.com/2019/10/blog-post.html

Finalment, ens va deixar marxar amb cinc minuts d'antelació que s'agrairà sempre😜!!




 R E F L E X I Ó  1 

Com gestiono a aquesta eina?
Symbaloo és una eina acadèmica que facilita les pàgines webs utilitzades diàriament. És molt senzill d'utilitzar i fàcil de dominar, simplement arracona totes aquelles pàgines que vulguis seleccionar i guardar en un Webmix.

Aquesta eina, ja fa uns anys que la conec, és a dir, la utilitzo d'ençà que era petita. Per tant amb relació a quines possibles habilitats o coneixement que cal disposar per utilitzar-la són mínims, ja que, amb 12 anys o inclús una mica menys, pots dur-la a terme.

Normalment, s'utilitza en l'àmbit acadèmic però també s'usa per extraescolars, o de caràcter personal. En el Symbaloo que hem creat hi he ficat diversos enllaços, uns més importants i d'altres no tant. Per exemple:
Per tant, respecte als espais d'aprenentatge que la puc utilitzar són variats, no hi ha limitacions. Pots crear tantes pàgines com vulguis, i guardar tants enllaços com desitgis. 


Vols saber-ne més? Tens més preguntes? No dubtis en observar el vídeo o bé, escriure'm!!



Comentaris